Wat is een sanicompact?

Een Sanicompact kunt u overal waar u dat maar wenst installeren, van de kelder tot de zolder, om alle obstakels heen. Afhankelijk van het model kunt u zelfs het water van een badkamer (wastafel, douche en bidet) opvoeren en zo het comfort van uw woning vergroten.

Indien u geadviseerd wilt worden in de aanschaf of in het gebruik van Sanicompact producten kunt u met alle vragen terecht bij onze medewerkers. Bel vrijblijvend 010-4782583

U wilt een toilet plaatsen op zolder maar er is geen afvoer in de buurt? Geen ramp door het toepassen van een Sanibroyeur gaan er vele nieuwe deuren open. De kelder kan benut worden, tuinhuisjes en zelfs de slaapkamer voor sanitaire faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor al u advies.

Een WC-Broyeur wordt geplaatst op plaatsen waar geen dikke afvoerbuis van 110mm aanwezig is of als men het ontziet om bijvoorbeeld vanaf de verdieping een dikke afvoerbuis aan te leggen.

Slechts een dun buisje van 32 of 40mm, wat de dikte is als van een wastafel etc., is ruim voldoende om onze toiletten te laten functioneren.

Men hoeft onze toiletten niet te ontzien en mag ze gebruiken zoals men ook een normaal toilet gebruikt, zelf toiletpapier in grotere hoeveel heden is geen enkel probleem.

Hulp bij installatie?

Wij bieden dag en nacht een snelle service in heel Nederland. Wij helpen ook in het weekend en op feestdagen!

  • Gediplomeerde medewerkers
  • 24/7 verbonden met een centrale
  • Ruim 25 jaar ervaring in Nederland
  • Betalen met mobiele pin en contant
  • Wij werken ook op zon- en feestdagen

Voor info:
010-4782583

Bedrijfsgegevens Loodgieter.nl
KVK: 73123684
BTW: NL8593.64.537.B01
Sanicompact te Den Haag